Our prerogative is to provide urgent aid - Muranovienė, Daiva (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kartais primirštame, kad slaugytojai darbuojasi ne tik ligoninių palatose, net tik poliklinikų kabinetuose, bet ir Bendrajame pagalbos centre. Galbūt todėl, kad čia jie tarsi „nematomi“ – su jais bendraujame telefonu, ištikti nelaimės skubiai surinkę išganingąjį numerį 112. Minėdami profesinę šventę, Tarptautinę slaugytojų dieną, norime priminti apie šią gyvybiškai svarbią slaugytojų veiklos sritį.Buvusi Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro dėstytoja slaugos magistrė Jolita Paulauskienė šiuo metu dirba Bendrojo pagalbos centro Vilniaus skyriaus viršininko pavaduotoja. Kompetencijų centro specialistus, savo buvusius kolegas, ji supažindino su Bendrojo pagalbos centro darbu ir suteikė įdomios informacijos apie šio Centro operatorių darbo specifiką. Didžiuojamės buvusia kolege, sėkmingai tobulėjančia specialiste.Mintimis apie savo darbo patirtį pasidalijo Bendrojo pagalbos centro Vilniaus skyriaus operatorių pamainos vadovė buvusi slaugytoja Daiva Muranovienė. Dėkojame Jums, kolegės, už kantrybę, mokėjimą išklausyti, nuraminti. Sveikiname Jus ir visus slaugytojus, dirbančius Bendrajame pagalbos centre 112, su Tarptautine slaugytojų diena. Linkime Jums geros nuotaikos, artimųjų ir kolegų dėmesio, profesinės sėkmės. Tegu dienas užpildo ne tik darbai ir rūpesčiai, bet ir malonios atokvėpio valandėlės. Jaučiamės saugesni, kai jūs esate.