Concerning the requirement for scientific papers submitted to the journal „Slauga. Mokslas ir praktika“ - Čekanauskaitė, Asta (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Atkreipiame dėmesį, kad Lietuvos bioetikos komitetas neturi įgaliojimų aiškinti mokslinių tyrimų rezultatų publikavimo reikalavimų, todėl galime pateikti tik nuomonę rašte keliamais klausimais. Teisės aktai nenumato specialių reikalavimų kolegijų, universitetų studentų ir dėstytojų mokslinių darbų publikavimui. Paprastai žurnalų redakcijos ar jas vienijančios asociacijos nusimato savo reikalavimus publikacijoms.