Challenges does not intimidate Rector - Prof. dr. Artūras Razbadauskas is interviewed by Loreta Gudelienė-Gudelevičienė, Head of the Self-Education Organization and Communication Department of Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Visų žurnalo bendradarbių, mokslinės redakcinės kolegijos ir redakcinės kolegijos vardu širdingai sveikiname žurnalo mokslinės redakcinės kolegijos narį prof. dr. Artūrą Razbadauską, laimėjusį konkursą Klaipėdos universiteto rektoriaus pareigoms užimti. Linkime kūrybingo ir produktyvaus darbo, kolegų palaikymo įgyvendinant užsibrėžtus tikslus.Dėkojame už glaudų bendradarbiavimą su žurnalo mokslinių straipsnių autoriais ir skaitytojais, tikimės, kad šis bendradarbiavimas tęsis ir toliau.Prof. dr. Artūrą Razbadauską kalbina Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro Savišvietos organizavimo ir komunikacijos skyriaus vedėja Loreta Gudelienė-Gudelevičienė.