International conference organized by Medical Faculty of the Kaunas University of Applied Studies “Health, Environment and Sustainable Development :Interdisciplinary Approach” - Piščalkienė, Viktorija (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kauno kolegijos Medicinos fakultetas rugsėjo 19–20 d. surengė tarptautinę tarpdisciplininę mokslinę praktinę konferenciją, kuri subūrė plačią tarptautinę bendruomenę. Konferencijoje dalyvavo svečiai iš Suomijos, Danijos, Estijos, Latvijos, Nyderlandų, Belgijos, Prancūzijos, Austrijos, Portugalijos, Turkijos. Tarptautiniame renginyje dalyvavo 140 dalyvių, iš kurių 40 užsienio šalių mokslininkai, dėstytojai. Iš viso konferencijoje buvo pristatyti 38 pranešimai visuomenės sveikatos stiprinimo, naujų technologijų diegimo, sveikatos priežiūros specialistų rengimo klausimais.