9th International Baltic Congress on Anesthesiology, Intensive care, Pain Medicine and Nursing - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kongreso vieta: „Radisson Blu Hotel Lietuva“, Konstitucijos pr. 20, Vilnius.Slaugos sekcijos organizatoriai:Anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugija; Vilniaus universiteto Medicinos fakulteto Sveikatos mokslų instituto Slaugos katedra; Lietuvos universitetinio išsilavinimo slaugytojų draugija; Lietuvos operacinės slaugytojų draugija; Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras.