What goes around, comes around - Žėkienė, Diana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Vasara – kelionių, atostogų, svečių priėmimo laikas. Šiais metais ji Lietuvai ypač dosni – ne tik saulės, šilumos, spalvų, garsų, bet ir renginių, jausmų, potyrių, įspūdžių... Tačiau to dar negana. Rugsėjo mėnesį sulauksime itin žymaus svečio – Šventojo Tėvo Pranciškaus. Tad būtina deramai pasirengti. O klausimų – daugybė.