Help for incontinent patients - Musienė, Žydrūnė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Spausdiname pirmąjį mokomąjį straipsnį iš keturių mokomųjų straipsnių ciklo „Pagalba šlapimo nelaikantiems pacientams“. Kiti straipsniai bus paskelbti balandžio, gegužės ir birželio mėnesių numeriuose.