The profession of nurse - not just for girls - Bružas, Arvydas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Manau, esu vienas iš nedaugelio vaikinų, kurie pasirinko studijuoti slaugą ne todėl, kad nepasisekė įstoti į medicinos studijas, bet todėl, kad širdyje to norėjosi. Slauga – mokslas, apimantis visas žmogaus gyvenimo sritis.