On the marking the accent of names - Žėkienė, Diana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Jei būtų rengiamas medikų netaisyklingai vartojamų žodžių dažnumo žodynas, ko gero, lyderis būtų žodis vesti. Tai vienas iš daugiareikšmių lietuvių kalbos žodžių. Lietuvių kalbos žodyne nurodomos net 24-ios šio žodžio reikšmės, o jei dar pridėsime visus priešdėlio vedinius (jų yra net 12), priskaičiuosime dar daugiau kaip šimtą reikšmių.