Adult education week “Power and fascination of learning” put arms around Lithuania - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Suaugusiųjų mokymosi savaitė – laikas, kai suartėja giminingos sielos: žmonės, kurie moko, mokosi ir kviečia mokytis kitus, tiki, kad išgyvens tik besimokanti planeta.