“Nurses work requires calling” - Lietuvos Raudonojo Kryžiaus Klaipėdos skyriaus atsakingoji sekretorė Dalytė Fabijonavičienė, Į redaktorės Teresės Gužauskienės klausimus atsako (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Taip sako Lietuvos Raudonojo Kryžiaus draugijos Klaipėdos skyriaus atsakingoji sekretorė Dalytė Fabijonavičienė. Ilgametė slaugytoja, aktyvi Raudonojo Kryžiaus veiklos organizatorė, savanorystės propaguotoja pasidalino mintimis apie savo darbą, patirtį, ateities planus.