Standardized nursing diagnoses improve quality of healthcare - Zavackienė, Andželika; Gedrimė, Lina; Šimkus, Artūras (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
2017 metų lapkričio 8–9 dienomis Taline, Estijos nacionalinėje bibliotekoje, vyko tarptautinė mokslinė praktinė konferencija „Best practices in nursing – standardized nursing language“, kurią organizavo Talino sveikatos priežiūros kolegija ir Šiaurės Estijos regioninė ligoninė. Konferencijoje pagrindinis dėmesys buvo skiriamas išsamiai aptarti Šiaurės Amerikos slaugos diagnozių asociacijos (NANDA – North American Nursing Diagnosis Association) parengtas standartizuotas slaugos diagnozes.