Photos from the personal archives of Druskininkai Social Services Center and nursing staff - Laučiuvienė, Elvyra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Straipsnio „Naujovė – paliatyvioji pagalba Druskininkų pirminės sveikatos priežiūros centre“.