Lottery “Your knowledge – our gift” - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šiame numeryje skelbiame žaidimo-loterijos klausimus, parengtus pagal žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ Nr. 9 išspausdintą straipsnį „Įvairių paviršių valymas ir dezinfekcija“.