Bedsore risk and its management during jaw (orthognatic) surgery - Garjonienė, Jolanta; Kielaitė, Viktorija (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šiame straipsnyje analizuojamos pragulų atsiradimo priežastys ortognatinių operacijų metu ir profilaktinės priemonės, taikomos priešoperaciniu, intraoperaciniu bei ankstyvuoju pooperaciniu laikotarpiais.