Free of charge distant training using “Moodle” open-source learning platform for 2017-year subscribers of the journal “Nursing. Science and Practice” - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras kviečia slaugytojus (visų specializacijų) ir akušerius mokytis pagal nuotolinio mokymo programą „Šiuolaikinis požiūris į tuberkuliozę“. Nuotolinis mokymas vyks „Moodle“ virtualioje mokymosi aplinkoje. Jums prireiks kompiuterio ir interneto ryšio. Teisingai atsakiusiesiems į baigiamojo vertinimo klausimus bus išduodamas 24 val. tobulinimosi pažymėjimas, kuris bus išsiųstas paštu registracijos metu nurodytu adresu.