Improvement of andragogues proficiency to increase teaching quality - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Birželio pradžioje į Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centrą Palangoje susirinko ERASMUS+ programos mobilumo projekto „Andragogų meistriškumo tobulinimas – suaugusiųjų mokymosi kokybei didinti“ (projekto dotacijos sutarties numeris 2016-1-LT01-KA104-022902) grupė. Šį sykį ne mokytis, o kurti metodinę priemonę andragogams ir pasidalyti žiniomis, įgytomis Vokietijoje. Metodinė priemonė padės Lietuvos andragogams ugdytis pedagogines kompetencijas, sudarys galimybę susipažinti su naujais aktyviais mokymo metodais, leis padaryti suaugusiųjų mokymą dar įdomesnį ir prieinamesnį.