Poetry readings in the Lithuanian Library of Medicine - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Birželio 15 d. Lietuvos medicinos bibliotekoje buvo surengta poetės, gydytojos dietologės, dr. Laisvūnės Petkevičienės poezijos ir kūrybos popietė. Bibliotekos direktorė Salvinija Kocienė pristatė papildytą ir naujai išleistą Lietuvos medicinos bibliotekos parengtą L. Petkevičienės bibliografijos rodyklę (sudarytoja Ramutė Stankevičienė).