To alleviate pain and suffering - and Laima Ridziauskienė, Interview with Zita Tripolina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Ką apie slaugytojo profesiją mano anglų medicinos sesers Florens Naitingeil pasekėjai – Lietuvos slaugytojai? Į keletą žurnalo „Slauga. Mokslas ir praktika“ klausimų maloniai sutiko atsakyti Vilniaus rajono centrinės poliklinikos vyriausioji slaugos administratorė Zita Tripolina ir Druskininkų ligoninės direktoriaus pavaduoja slaugai Laima Ridziauskienė. Šioms slaugytojoms šiemet kartu su dar 16 slaugytojų ministras Aurelijus Veryga suteikė Nusipelniusio Lietuvos slaugytojo vardą ir įteikė Nusipelniusio Lietuvos slaugytojo garbės ženklus. Visų žurnalo skaitytojų vardu sveikiname Zitą Tripoliną ir Laimą Ridziauskienę, taip pat visus garbingo įvertinimo sulaukusius kolegas.