Congratulation by Minister of Health of Republic of Lithuania - Aurelijus Veryga, Minister oh Health (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos apsaugos ministro sveikinimas Tarptautinės slaugytojų dienos proga.