Test yourself and win a prize - Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists informs, (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Šiame numeryje skelbiame žaidimo-loterijos klausimus, parengtus pagal žurnale „Slauga. Mokslas ir praktika“ Nr. 3 išspausdintą straipsnį „Biocidai. Biocidų ženklinimas ir naudojimas dezinfekcijai asmens sveikatos priežiūros įstaigose“ (klausimus rasite p. 16).