New device for more comfortable collection of biologic fluids - Antanavičienė, Daiva (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Medicinos ir pacientų priežiūros sritis nuolatos keičiasi, pasiūlydama naujovių. Modernesnė tampa ir tobulėja ne tik diagnostika, intervencinė medicina, tačiau net pacientų slauga, kurioje svarbiausiu išlieka personalo darbas. Slaugantiesiems pacientus tenka spręsti daugybę jų priežiūrai aktualių klausimų ir susidurti su įvairiausiomis situacijomis – nuo paprasčiausios pagalbos kasdieniniuose higienos ritualuose iki labai specifinių problemų, su kuriomis susiduriame ypatingais atvejais.