Exhibition “Lithuanian medicine in badges” - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
2016 m. gruodžio 1 d. Lietuvos medicinos bibliotekoje (LMB) pristatyta paroda „Lietuvos medicina ženkleliuose“. Parodos sumanytoja – LMB Informacijos skyriaus vedėja Regina Vaišvilienė. Dalyvaujant Birutės ir Dariaus Railų knygos „Vilnius ženkleliuose“ pristatyme Knygų mugėje jai kilo mintis surinkti medžiagą apie medicinos profesinius, apdovanojimų, atminimo ženklus bei ženklelius ir bendradarbiaujant su VšĮ „Ženklelių muziejus“ parengti jų ekspoziciją Medicinos bibliotekoje, taip pat išleisti albumą „Lietuvos medicina ženkleliuose“.
Keywords: Lithuanian library of medicine; exhibition