New requirements for students willing to attend Odontologist’s helper training program - informs, Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro direktoriaus 2016 m. gruodžio 20 d. įsakymu Nr. I-238 „Dėl neformaliojo profesinio mokymo programos „Gydytojo odontologo padėjėjo mokymo programa“ pakeitimo“ pakeistas neformaliojo profesinio mokymo programos „Gydytojo odontologo padėjėjo mokymo programa“ 1.4 punktas.
Keywords: Odontologist’s helper training program