Assessment of acquired masseur license is accredited - kompetencijų centro informacija, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centrui Lietuvos Respublikos švietimo, moksloir sporto ministro 2020 m. liepos 7 d. įsakymu Nr. V-1024 „Dėl akreditacijos suteikimo Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centrui“ suteikta teisė vertinti įgytas masažuotojo kompetencijas.
Keywords: accreditation; competence assessment; masseur