Lietuvos anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugijos suvažiavimas: 15 metų veiklos paminėjimas ir naujos valdybos rinkimai - Žilys, Rokas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
Birželio 2-ąją įvyko Lietuvos anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugijos (LAITSD) suvažiavimas. Tai ypatingas įvykis LAITSD istorijoje, nes šiemet ji švenčia savo veiklos 15 metų. Suvažiavime buvo ne tik minima ši proga, bet ir vyko mokslinė-praktinė konferencija, valdybos rinkimai bei šventinė vakarienė. Renginys buvo kupinas įdomių slaugos temų, LAITSD veiklos pristatymų ir svarbių įvykių paminėjimų.