Lietuvos akušerių sąjungos nuveikti ir dar laukiantys darbai - Joneliūnienė, Ilona (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Kauno ligoninėje kovo 2 dieną vyko akušeriams skirtas renginys – respublikinė konferencija „Akušerio profesinės veiklos galimybės“ ir X Lietuvos akušerių sąjungos suvažiavimas „Lietuvos akušerių sąjungos atkūrimo trisdešimtmetis: kartu vardan saugios motinystės“, kurio metu jau trečiajai kadencijai prezidente išrinkta nuo 2012 metų organizacijai vadovaujanti Ilona Joneliūnienė. LAS prezidentė pasidalijo mintimis apie organizacijos darbo planus, jos misiją ir iššūkius.