Atmintinė pacientui: kaip pasiruošti operacijai ir kodėl to reikia? - Smagurauskaitė, Dalia (Slauga. Mokslas ir praktika, 2023)
Respublikinė Vilniaus universitetinė ligoninė pristato atmintinę pacientui, kaip pasiruošti operacijai ir kodėl to reikia.