Po dvejų metų pertraukos sugrįžo tradiciniai Nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai - SAM spaudos tarnyba (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
Sostinės širdyje – Vilniaus rotušėje – po dvejų metų pertraukos vyko tradiciniai Sveikatos apsaugos ministerijos organizuojami Nusipelniusių Lietuvos medikų apdovanojimai. Už sunkų ir pasiaukojantį darbą bei nuopelnus sveikatos apsaugos sistemai, taip pat kovą su COVID-19 pandemija, ministras Arūnas Dulkys garbės ženklus įteikė beveik aštuoniasdešimčiai šalies gydytojų, slaugytojų ir sveikatos apsaugos darbuotojų.