Aptarti aktualūs anesteziologijos ir intensyviosios terapijos slaugoje klausimai - Gedrimė, Lina; Didvalė, Daiva (Slauga. Mokslas ir praktika, 2022)
2022 m. kovo 4 d. Lietuvos anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojų draugija surengė kasmetinę konferenciją „Slaugos aktualijos anesteziologijoje ir intensyviojoje terapijoje – 2022“. Renginyje dalyvavo 444 dalyviai: slaugos studentai, slaugos specialistai (anestezijos ir intensyviosios terapijos slaugytojai, bendrosios praktikos slaugytojai, operacinės slaugytojai, paramedikai, perfuzininkai) iš įvairių Lietuvos miestų bei šiuo metu vykdantys slaugos praktiką Airijoje, Anglijoje, Jungtinėje Karalystėje.