Skiepų įrašų klastojimas – nesuderinamas su mediko profesine veikla - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Valstybinę akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybą prie Sveikatos apsaugos ministerijos pastaruoju metu pasiekia informacija apie asmens sveikatos priežiūros specialistų, gydytojų ir slaugytojų, bandymus klastoti dokumentus ir įrašus sistemose dėl COVID-19 skiepų. Dėl tokių veiksmų galima ne tik baudžiamoji atsakomybė, bet ir licencijos praradimas.