The basic aspects,innovations and practical experience of oncological patient care were discussed during the conference - Zadoreckaitė, Nijolė (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Nacionalinis vėžio institutas, Lietuvos onkologų draugija, Lietuvos operacinės slaugytojų draugija, tęsdami konferencijų ciklą onkologijos temomis, š. m. lapkričio 12 d. sukvietė šalies slaugos specialistus į respublikinę mokslinę-praktinę konferenciją , Paciento gyvenimo kokybės pokyčiai sergant onkologine liga“.