Mitybos vadovas kiekvienam, norinčiam sveikai maitintis - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Mitybos ir visuomenės sveikatos specialistas, Vilniaus universiteto profesorius biomedicinos mokslų daktaras Rimantas Stukas naujausioje knygoje dalijasi savo daugiau kaip trisdešimties metų darbo mitybos srityje įgytomis žiniomis ir skaitytojams apie sveiką mitybą kalba paprastai ir aiškiai, teiginius pagrįsdamas moksliniais tyrimais bei ilgamete darbo patirtimi.