Vienkartinių nesterilių medicininių kaukių tiekimo į rinką, platinimo bei jų naudojimo reglamentavimo pokyčiai - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos informuoja apie reglamentavimo pokyčius, tiekiant į rinką, platinant ir naudojant nesterilias vienkartines kaukes. Nuo šių metų vasario 22 d. įsigalioja Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro 2020 m. kovo 12 d. įsakymo Nr. V-334 „Dėl medicinos priemonių (prietaisų) teikimo į Lietuvos Respublikos rinką ir naudojimo valstybės lygio ekstremaliosios situacijos visoje šalyje dėl naujojo koronaviruso (COVID-19) plitimo grėsmės laikotarpiu“ (toliau – Įsakymas V-334) pakeitimai.