COVID-19 AKTUALIJOS. Kas gi tas COVID-19 ir kaip išvengti klaidų sveikatos priežiūros sistemoje? - Gedrimė, Lina; Didvalė, Daiva; Gerasimčik-Pulko, Vera (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) oficialiai paskelbė koronoviruso ligą 2019 (COVID-19) kaip pandemiją.