2020-IEJI – VAIKO EMOCINĖS GEROVĖS METAI. Ašaros – vaikiškų krizių vaistai - Žukauskienė, Daiva (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Suaugę žmonės, kuriems rūpi vaikų psichologinių ir psichinių traumų, krizių tema, labiau geba padėti savo vaikams nei tie, kurie nesuvokia, kad kai kurie įvykiai, žodžiai, gestai ar net jausmai gali būti žalojantys. Brandų medį nulaužti, palenkti ar sužaloti daug sunkiau nei šviežią žalią daigelį. Brandžiam medžiui reikia kitokios priežiūros ir rūpesčio nei ką tik prasikalusiam ūgliui.