To be published in the magazine “Nursing. Science and practice ”– an opportunity to be visible in the world - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
2021 metais periodinis recenzuojamas mokslo žurnalas „Slauga. Mokslas ir praktika“ T. 2. Nr. 1 (289) pirmą kartą žurnalo istorijoje moksliniam recenzuotam straipsniui suteikė DOI. Nuo šio žurnalo numerio visiems recenzuotiems moksliniams straipsniams, autoriams pageidaujant, suteikiamas DOI.