COVID-19: epidemiology, virology and prevention - Gudelienė-Gudelevičienė, Loreta; Aizenas, Michailas (Slauga. Mokslas ir praktika, 2021)
Parengė Loreta Gudelienė-Gudelevičienė, Michailas Aizenas, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras pagal Kenneth McIntosh publikaciją Coronavirus disease 2019 (COVID-19): Epidemiology, virology, and prevention, 2020 (https://www.uptodate.com/contents/coronavirus-disease-2019-covid-19-epidemiology-virology-and-prevention).