Distant learning courses: Basics of Vaccination (20 hours) and Current Issues of Immunoprophylaxis. Direct lectures for nurses and midwifes in 2021 - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centro (toliau – Kompetencijų centras) priori-tetas – teikti kokybiškas sveikatos priežiūros specialisto darbo vietoje ar prie gyvenamosios vietos priartintas mo-kymosi paslaugas. Mokymasis virtualioje aplinkoje suteikia mokymo dalyviams galimybę ne tik pagilinti turimas žinias ar įgyti naujų, bet ir pasirinkti kiekvienam patogų mokymosi laiką, mokymosi tempą, neatsitraukti ilgesniam laikui nuo tiesioginio darbo, šeimos ir taip taupyti laiką ir kaštus. Pastarosiomis dienomis didėjantis nustatytų naujų COVID-19 ligos atvejų skaičius pareikalavo iš Kompetencijų centro darbuotojų susitelkimo ir prisitaikymo prie naujų mokymo sąlygų. Siekdamas prisidėti prie COVID-19 ligos pandemijos suvaldymo ir atsižvelgdamas į tai, kad šiuo metu vyksta pasiruošimas COVID-19 vakcinacijai, Kompetencijų centras atsakingai organizuoja nuotolinius mokymus ir tiesiogines paskaitas slaugytojams ir akušeriams aktualiomis imunoprofilaktikos temomis – Skiepijimo pagrindai (20 val.) ir Imunoprofilaktikos aktualijos (8 val.).