The encounter of Three Muses. Presentation of the autobiographical novel of Dr. Laima Bloznelytė-Plėšnienė “The Moon and the Curtain” (“Mėnulis ir užuolaida”) - Valančiūtė, Janina (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos medicinos bibliotekoje gydytoja onkologė, chirurgė, habilituota biomedicinos mokslų daktarė Laima Bloznelytė-Plėšnienė pristatė naują savo kūrybos knygą „Mėnulis ir užuolaida“ (I dalis). Anot autorės, į ją sudėta tai, kas liko po autocenzūros, su dedikacija „Skiriu tiems, kurie gyvena anoje sapnų pusėje“.