Audit disclosed breaches in healthcare services provided to the patients with myocardial infarction - State Health Care Accreditation Agency under the Ministry of Health of the Republic of Lithuania infmors (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Valstybinė akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnyba prie Sveikatos apsaugos ministerijos (toliau – Akreditavimo tarnyba) yra pagrindinė institucija, vykdanti gydymo įstaigų teikiamų paslaugų kokybės valstybinę priežiūrą. Siekdama užtikrinti pacientų teisę į tinkamas paslau-gas, 2020 metais Akreditavimo tarnyba atliko konsoliduotus planinius patikrinimus, siekdama nustatyti, ar miokardo infarkto be ST segmento pakilimo atvejais asmens sveikatos priežiūros paslaugos teikiamos nepažeidžiant teisės aktų reikalavimų.