Being in silence (BinS): mindful perception as the source of therapeutic spiritual relationship - Ruseckienė, Dangyra (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Lietuvos sveikatos mokslų universiteto (toliau – LSMU) Slaugos ir rūpybos katedra vykdo tarptautinį pro-jektą „Buvimas tyloje: dėmesingas įsisąmoninimas kaip terapinių dvasinių santykių šaltinis (akronimas BinS)“. Projektas remiamas Baltijos šalių ir Vokietijos aukštųjų mokyklų biuro per Vokietijos akademinių mainų tarnybą (DAAD) Vokietijos Federacinės Respublikos Užsienio reikalų ministerijos lėšomis. Projektui vadovauja LSMU Slaugos ir rūpybos katedros docentė dr. Lina Spirgienė. Projektas prasidėjo 2020 m. birželio 1 d. ir tęsis iki lapkričio 30 d.