New Distant Learning Courses for Perfusionists, Nurses and Midwives - informs, Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Kviečiame bendrosios praktikos slaugytojus, akušerius ir perfuzininkus į naujus nuotolinius mokymus „Kraujo, jo komponentų ir preparatų transfuzijos aktualijos“ (16 val.).