INTERNATIONAL YEAR OF THE NURSE AND MIDWIFE. Daily Life of Nurses at the PI Vilkpėdė Hospital - Greičienė, Svetlana (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Savo patirtimi su žurnalo skaitytojais dalijasi VšĮ Vilkpėdės slaugos ligoninės vyriausioji slaugos administratorė Larisa Muzyka. Ją kalbina Svetlana Greičienė, Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras.