Procedures of the assessment, recognition of professional qualification and issuance of certificates are changing - Ministry of Health informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM) primena, kad nuo lapkričio 1 d. sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų profesinių kvalifikacijų vertinimas ir pripažinimas perduodamas Valstybinei akreditavimo sveikatos priežiūros veiklai tarnybai (VASPVT) ir Valstybinei vaistų kontrolės tarnybai (VVKT). Taip siekiama atskirti Ministerijos vykdomą politikos formavimo funkciją nuo viešąsias paslaugas atliekančių pavaldžių įstaigų.