Drug safete recommendations for healthcare institutions - Ministry of Health informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Sveikatos apsaugos ministerija (SAM), reaguodama į vis dar pasitaikančius atvejus, kai gydymo įstaigose supainiojami vaistai, skysčiai, įstaigas kviečia vadovautis daugelio pažangių pasaulio šalių ligoninėse naudojama praktika. Tam tikslui parengtos rekomendacijos, kurios jau pateiktos įstaigoms, o artimiausiu metu SAM parengs ir švirkštų bei vaistų žymėjimo protokolus, algoritmus, kurie padės sumažinti supainiojimo riziką.