Center of Excellence of Healthcare and Pharmacy Specialists is awarded a European Quality Mark - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
2019 m. rugsėjo 16 d. Nacionalinė EQM patvirtino, jog Sveikatos priežiūros ir farmacijos specialistų kompetencijų centras atitinka Europos kokybės ženklo neformaliojo suaugusiųjų mokymosi teikėjų kokybės kriterijus, ir dar trejiems metams išdavė Europos kokybės ženklo sertifikatą.