Challenges in publication of open access scientific periodicals - Center of Excellence of Healthcare; Pharmacy Specialists informs (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Rugsėjo 19 d. Lietuvos mokslo periodikos asociacija kartu su partneriais Vilniuje surengė konferenciją „Atvirosios prieigos mokslo leidyba 2019: Vertės (Lietuvos) kryptis“, skirtą aptarti atvirosios prieigos politikos mokslo leidyboje problemas bei skatinti bendradarbiavmą tarp istitucijų ir supažindinti Lietuvos mokslo leidybos bendruomenę su pažangiausiais novatoriškais sprendimais pasaulinėje mokslo leidyboje.