Program of the conference to commemorate 20tha anniversary of the Lithuanian Association of Operating Theatre Nurses - Association, Lithuanian Operating Room Nurses (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
IV tarptautinės mokslinės praktinės konferencijos, skirto Lietuvos operacinės slaugytojų draugijos 20-mečiui, „Operacinės slaugytojo profesiniai iššūkiai“ programa.