Only love of neighbor allowed to gain what I have today - Steikūnienė, Raimonda (Slauga. Mokslas ir praktika, 2020)
Vilniaus miesto klinikinės ligoninės (toliau – VMKL) 1-ojo dienos chirurgijos skyriaus vyresniajai slaugos administratorei Helenai Linkevič Valstybės ir Tautiškos giesmės dienos proga 2019 metų liepos 6 d. už nuopelnus Lietuvos Respublikai ir Lietuvos vardo garsinimą pasaulyje Prezidentė Dalia Grybauskaitė įteikė Lietuvos didžiojo kunigaikščio Gedimino ordino medalį.